Hirdetés

Hamarosan begyorsul a Gears of War 2

|

Rod Fergusson vezető Gears of War 2 producer türelmet és elnézést kért rajongóiktól a játékukban fellépő hibák miatt.

Hirdetés

Rod Fergusson vezető Gears of War 2 producer türelmet és elnézést kért a játékosoktól alkotásukban fellépő zavaró hiba miatt. Az Xbox 360 rendszereken futtatott Gears második részében meglehetősen időigényes vállalkozás összehozni egy mérkőzést ismerőseinkkel, aránylag hosszú várakozással töltött percek és folyamatosan újrainduló keresési folyamat. Rod Fergusson megnyugtatta a játékosokat, hamarosan sebtapasz kiadásával orvosolják a problémát. Amennyiben nem szeretnénk lemondani a meccsszervező szolgáltatásról lehetőség szerint keresünk öt játékost, mivel a probléma négy játékos esetén szinte megkerülhetetlen. Miután lezajlott a mérkőzés és szeretnénk újabb meccset tolni mind a kilenc felhasználóval egyszerűen csak lessük meg az előző párharc statisztikáit és invitáljuk meg minden játékost, ezzel a megoldással nem szükséges előröl kezdeni a szervezési procedúrát. Ha nem tettük volna meg konfigoljuk be routerünket megfelelően, Fergusson adott néhány tippecskét is.

gears-of-war-2.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)