Hirdetés

Hamarosan bejelenti a Kingdom Come: Deliverance 2-t a Warhorse?

|

A Deep Silver és a Warhorse Studios valami nagyra készülnek, és egyesek már tudni vélik, hogy miről is van szó.

Hirdetés

A Warhorse Studios csapata kirakott egy sokat mondó képet a Twitter oldalukra. A csehországi stúdió eddigi egyetlen nagy megjelenése a Kingdom Come: Deliverance volt, amely vegyes kritikákat kapott, de a középkori hadviselés rajongói imádták. Nem csoda hát, hogy az "Új játék bejelentése" posztjukra sokan felkapták a fejüket. A kép tanúsága szerint április 18-án, este 8-kor ki fog derülni, hogy min dolgoztak az elmúlt években.

Maga a hivatalos poszt ennyit mond. Valami lesz jövő hét csütörtökön, de semmilyen konkrétumot nem tudunk. Az Insider Gaming Tom Hendersonja és megbízhatónak tartható ipari szivárogtató Billbil-kun viszont azt állítják, hogy a bejelentésre váró játék a Kingdom Come: Deliverance 2 lesz.

Hirdetés

A Gematsu jelentése is megerősíti ezt, sőt, ők már azt is tudni vélik, hogy a Deliverance 2 promóciós videóját Kutna Hora városában forgatták.

Nem nehéz elképzelni, hogy a Kingdom Come: Deliverance után egy közvetlen folytatással térne vissza a Warhorse. Akárhogy is, néhány napon belül kiderül az igazság.

Ti mit szólnátok hozzá? Szerettétek az első részt?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)