Hirdetés

Hamarosan egy csomó játék kikerül a PS Plus Extrából és Premiumból

|

Egy kis ideig még pótolhatják őket az előfizetők, de érdemes sietni.

Hirdetés

Bár a PS5-exkluzív videojátékok továbbra sem fognak már a megjelenésük napján bekerülni a Sony szolgáltatásába, a PlayStation Plus így is három különböző kategóriában nyújt játékokat a PlayStation-tulajoknak, amelyek a Game Passhoz hasonlóan folyamatosan változnak: hol új címek érkeznek, hol régiek távoznak. A legolcsóbb, Essential csomaggal a havi ajándék játékokhoz lehet hozzáférni (a júliusi kínálat már le is lepleződött), az Extra és Premium szintek viszont rendelkeznek játékkatalógussal, Ubisoft+ válogatással és klasszikusokkal is. 

A Premium előfizetők például nemrég olyan újdonságokat kaptak, mint a Far Cry 6, a Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge és a Rogue Legacy 2, viszont most jött egy rossz hír is: nemsokára tíz játék fog elköszönni a szolgáltatástól, és vannak közöttük népszerű darabok is. 

Hirdetés

A nagyobb távozók között van a macskás Stray (amelynek Xbox-verzióját valószínűleg hamarosan bejelentik) és a halálra ítélt Marvel's Avengers is, a BioShock-trilógia (BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered, BioShock Infinite), a Borderlands: The Handsome Collection és a Saints Row: Gat Out of Hell is. Ezeken kívül búcsúzik a szolgáltatástól a Raiden 5 Director's Cut című shoot 'em up, a run 'n' gun stílusú Rogue Stormers és a Fluster Cluck twin-stick shooter is. 

A Sony egyelőre nem határozta meg, hogy az említett játékok pontosan melyik napon fognak kikerülni a PlayStation Plusból, de várhatóan július közepénél tovább nem húzzák majd, szóval még van egy kis időtök végigjátszani azt a listából, amit nagyon szeretnétek. Melyiket fogjátok bepótolni?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)