Hirdetés

Hamarosan egy teljesen új címet jelenthet be a 2K Games

|

A Take-Two pénzügyi jelentéséből derült ki a turpisság.

Hirdetés

Az már májusban világossá vált, hogy a Take-Two komoly munícióval készül 2024-ig, hiszen 62 játékot terveznek kiadni a következő évek során, amik között lesznek AAA-minőségű darabok, indie cuccok, mobiljátékok, középkategóriás alkotások és már meglévő IP-k új kiadásai is.

A vállalat egyelőre nem vitte túlzásba a bejelentéseket, az E3-on sem robbantottak, viszont hátravan még a gamescom, amely akár a következő nagy leleplezés helyszíne is lehet. 

Hirdetés

Ezt a Take-Two aktuális pénzügyi jelentése sugallja, amelyből az első negyedéves bevételek mellett az is kiderült, hogy a vállalathoz tartozó 2K Games valamikor a hónap folyamán be fog jelenteni egy új játékot, amely nem egy már meglévő szériát folytat, hanem új franchise-t indít el.

Az nem derült ki, hogy pontosan melyik stúdió dolgozik rajta, de az igen, hogy még ebben a pénzügyi évben meg fog jelenni, vagyis mostantól egészen 2022 március végéig bármikor számíthatunk a kiadására. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A rajongói találgatások szerint a korábban pletykált Marvel XCOM-játék lehet a titokzatos projekt a Firaxis fejlesztésében, de az sem elhanyagolható lehetőség, hogy talán a Mafia 3-at készítő Hangar 13 fogja leleplezni vadonatúj akciójátékot, a Codename Voltot.

Bármelyikről is legyen szó, az augusztus 25. és 29. között online megrendezésre kerülő gamescom lehet a legjobb alkalom rá. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)