Hirdetés

Hamarosan elveszik tőlünk, de addig egyre jobb lesz a Friday the 13th: The Game

|

Év végétől már nem lesz megvásárolható a Friday the 13th: The Game, ezért a készítők most bevetnek mindent, hogy aki szeretné, még megtapasztalhassa az élményt.

Hirdetés

Június elején derült ki, hogy a Friday the 13th: The Game 2023. december 31-től már nem lesz megvásárolható semmilyen formában, ami mögött nem a játékosszám csökkenése áll, hanem egészen más: a Péntek 13-licenc használatának joga jár le (év elején emiatt szűnt meg egy kisebb projekt, a Friday the 13th: Killer Puzzle is). 

A Gun Interactive azonban ahelyett, hogy máris lekapcsolná a lámpát, inkább komolyan leakciózta az alapjátékot és a DLC-ket is, hiszen azok, akik megvették a Friday the 13th: The Game-et, 2024. december 31-ig még garantáltan játszhatnak majd vele, szóval lesz idő elbúcsúzni tőle. 

Hirdetés

A készítők most további engedményeket tettek, hogy minél több játékos kedvét hozzák meg az aszimmetrikus horrorjukhoz: a csütörtöki frissítés mindenki szintjét a maximális 150-re tolja, feloldja mind a 30 Legendary perket, minden negatív hatást száműznek, automatikusan a legjobb dobás érvényesül, és feldoldják Jason összes gyilkosságát (kivéve a DLC-vel érkezetteket), valamint a Challenge Skullokat is. Az XP-gyűjtés is megszűnik, mivel úgysem lehet vele semmit elérni már. 

A játék rendezője, Wes Keltner Twitteren azt írta, ez volt a legjobb módja annak, hogy a lehető legteljesebb élményt adják és szívből jövő hálájukat közvetítsék a játékosoknak, miközben az elkerülhetetlen búcsú felé haladunk. Ennél tehát tényleg nem lesz jobb alkalom beszállni a mókába, és ha így tesztek, még másfél évig biztosan kiereszthetitek a gőzt a Friday the 13th: The Game-mel. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)