Hirdetés

Hamarosan indul a Call of Duty új szezonja, itt az első kedvcsináló

|

A dzsungel lesz a középpontban a Call of Duty: Black Ops Cold War és a Warzone következő szezonjában.

Hirdetés

Miközben már arról érkeznek pletykák, hogy milyen lesz a 2021-es Call of Duty, a Treyarch és a Raven Software egyelőre a már elérhető játékok bővítésén fáradozik. A jövő héten veszi kezdetét egy újabb tematikus időszak a Black Ops Cold Warban és a Warzone-ban, melynek keretében új pályák, karakterek és fegyverek érkeznek, valamint új Battle Pass-szal lépegethetünk a szinteken.

Hirdetés

Amint az az első előzetes láttán is nyilvánvaló, ezúttal a dzsungel áll a középpontban. Az első szezon végén Russel Adlert elrabolta Stitch, ezért Frank Woods és kompániája Laoszra utazik, hogy kimentse Naga, a Perseus egyik ügynökének fogságából.

Három új karakterre számíthatunk: Naga, Wolf és Revas szerepében is meglátogathatjuk majd a csatateret. Várhatóan a fegyverek egyike egy nyílpuska lesz, ezt kíséri egy SMG, egy Galil, és egy feltehetően scorestreakként bekerülő minigun. További részletekre később számíthatunk, addig ez a trailer marad:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)