Hirdetés

Hamarosan ingyen kipróbálhatjuk a PlayStation Plust

|

Közeleg a Game Awards, amikor a bejelentésektől felpörgetett gaming közösség a kontrollereihez ragadva vetődik rá a játékkatalógusára. A Sony ebben akar most segíteni egy kicsit.

Hirdetés

A PlayStation konzolok gyártója bejelentette, hogy mindenkit megajándékoznak egy ingyenes PlayStation Plus hétvégével december 10. és 11. között. Ha eddig nem volt alkalmad a Sony előfizetéses szolgáltatásának kipróbálására, akkor ez lesz a tökéletes alkalom.

Nincs akadálya annak, hogy összetrombitáld a haverokat, többjátékos meccseket rendezzetek, és együtt élvezzétek az összes online mókátokat extra költség nélkül. Ehhez nem lesz másra szükségetek egy működő internetkapcsolaton és egy PSN fiókon felül.

Hirdetés

A PS Plus havidíja 2700 forinttól 5100-ig terjed, attól függően, hogy melyik csomagot választjuk. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy kihasználhassuk játékaink online funkcióit, de hozzáférést is garantál ajándék címekhez, melyek sora decemberben a Mass Effect Legendary Editionnel, a Biomutanttel és a Divine Knockout: Founder's Editionnel bővül.

Akinek van otthon egy PlayStation konzolja, és eddig sosem próbálta a Plus tagságot, annak ennél jobb alkalma nem nagyon lesz.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)