Hirdetés

Hamarosan a játékok lehetnek a Microsoft adu ászai

|

A Microsoft pénzügyi értekezletén egy Robbie Bach nevű úriember, aki nem mellesleg a Microsoft Szórakoztató üzletágának vezetője, egy prezentációt mutatott be. Bach elárulta, hogy érzései szerint a 2007. július 1-jén megkezdődő 2008-as pénzügyi évre nagyon fontos bevételi forrássá válnak majd a játékok. Próbált erre utalni azzal, hogy az év végére tíz millió Xbox 360 játékkonzolt szeretnének eladni (jelenleg nagyjából ötmillió környékén járnak), s úgy gondolja, a Live szolgáltatás előfizetőinek száma egy éven belül meg is duplázódik. Nos még az E3 ideje alatt volt szerencsénk látni egy demót Live Anywhere szolgáltatásból, mikor is a Shadowrun című játékot tolták közösen PC-n és Xbox 360-on keresztül. Bach szerint ez óriási előrelépést jelenthet majd, valamint hozzátette, hogy nem elékpzelhetetlen, hogy a Microsoft Zune hordozható lejátszója is bekapcsolódik majd a szolgáltatásba.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)