Hirdetés

Hamarosan játszható lesz a Dune: Spice Wars

|

A Dune: Spice Wars fejlesztői bejelentették a félkész változat megjelenési dátumát.

Hirdetés

Számos ígéretes stratégiai játékot várhatunk az idei évre, és hamarosan azt is megtudjuk, milyen lesz a Dűne film hullámait meglovagolni kívánó Dune: Spice Wars, amit a Northgardról ismert Shiro Games fejleszt. Videókat már mutattak, de mégis csak az az igazi, ha mi magunk irányíthatjuk a négy frakció egyikét a fűszerért folyó harcban. 

A kiadó Funcom ma bejelentette, hogy az early access április 26-án veszi kezdetét, egyúttal azt is, melyik a Harkonnen, az Atreides és a csempészek csoportja mellett a harcok negyedik résztvevője.

Hirdetés

Arrakis bolygóján ismerősen mozognak majd a fremenek, a sivatagi nomádok, akik gyorsabban haladhatnak, jobban állják a körülményeket, és ritkábban válnak a homokférgek áldozatává, mi több, gyorsutazáshoz is használhatják őket. Vezetőjük Liet Kynes, akit lánya, Chani is segít.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A korai hozzáféréses változatból hiányzik majd mind a multiplayer, mind a sztorivezérelt egyjátékos kampányok, ezeket meghagyják a teljes verzióra. A tartalmak fokozatosan fognak bekerülni, köztük egy ötödik frakcióval. Most elsősorban a játékmenetet próbálgathatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)