Hirdetés

Hamarosan kezdődik a FIFA Interaktív Világkupa!

|

Focikedvelők! Már nevezhettek a FIFA Interaktív Világkupa ötödik idényének hazai selejtezőjére. Érdemes feliratkozni.

Hirdetés

Kezdhettek melegíteni, ugyanis két nap múlva elstartol a FIFA Interaktív Világkupa (FIWC), melynek keretében országnak-világnak megmutathatjátok virtuális futballtudásotokat. Az Electronic Arts - Sony - FIFA triónak köszönhetően prezentálhatjuk nektek a FIWC ötödik szezonjának kezdetét, melyben kizárólag PlayStation 3 tulajdonosok képviseltethetik magukat, természetesen egy FIFA 09 kópiával egyetemben.

Ez évben kerül sor az ötödik FIWC idényre, melynek kezdetét a FIFA 09 megjelenése fémjelezte október 3-án. A játékosok a 19 élőben megrendezett FIWC 09 kvalifikációs verseny egyikén tehetik próbára magukat világszerte. A magyar selejtező november 29-én indul, 9 órai kezdettel a Pólus Center bevásárlóközpontban. A játékosok a helyszínen felállított 25 PlayStation 3 konzolon kell megküzdjenek a legjobb magyar FIFA játékos kitüntető címért. A világszerte folytatott selejtezőkből kikerült, legjobb 32 verseng majd az Év FIFA Interaktív Játékosa címért, a győztest pedig meghívják a FIFA World Player Gálára, és 20 000 dolláros jutalmat, valamint egy vadonatúj KIA 'Soul' gépkocsit nyer. A bajnokság történetében először a második helyezett 5 000 dollárt, a harmadik pedig 1000 dollár pénznyereményt kap. A reménybeli versenyzők a mai naptól érvényesíthetik regisztrációjukat a magyar bajnokságra az Electronic Arts külön erre felállított weboldalán: a www.electronicarts.hu/fiwc címen.

A tavalyi bajnokság 20 élő kvalifikációs találkozóján mérhetetlenül sok gól és csel született a világ minden tájáról, Budapesttől Dél-Afrikáig, Brazíliától Koreáig, az Egyesült Államoktól Olaszországig. A berlini döntőt a spanyol Alfonso Ramos nyerte meg, aki 2009. január 12-én csatlakozik szeretett futballsztárjaihoz a zürichi FIFA World Player Gálán, ahol átveszi nagyon is megérdemelt díját.

Sok sikert mindenkinek! A teljes sajtóközleményt elolvashatjátok az EA hivatalos oldalán!

fifa_fiwc.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)