Hirdetés

Hamarosan konzolokra is befut a Crime Boss: Rockay City, amire a kiadó nagyon büszke

|

Michael Madsen és a többiek PS5-ön és Xbox Series X/S-en is berúgják az ajtót.

Hirdetés

Nem vártunk többet a Payday 2 kiadójának ismerős arcokkal teli gengszterjátékától, mint hogy a nosztalgiára építve szórakoztat, de az Ingame Studios felemás munkát végzett, és a költségvetés jelentős része valószínűleg a színészek banszámlájára vándorolt. A Crime Boss: Rockay City azonban nem lett játszhatatlan, haverokkal el lehet vele marhulni, és akinek megdobban a szíve Michael Madsen, Chuck Norris, Danny Glover vagy Kim Basinger láttán, annál betalálhat. 

A játék már március végén megjelent, de akkor csak PC-re adta ki az 505 Games, azonban a '80-as és '90-es évek hangulatát idéző mókához nemsokára csatlakozhatnak a konzolosok is. 

Hirdetés

A kiadó most bejelentette, hogy a Crime Boss: Rockay City június 15-én jelenik meg PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re egy új update kíséretében, valamint szeptember 5-én beszerezhetővé válik dobozos kiadásban is. Ezt Michael Madsen tolmácsolásában is meghallgathatjátok: 

Az 505 Games felvázolta a játék első szezonjának menetrendjét is, a következő egy év során számos új tartalomra számíthatunk: minden negyedévben jön egy új fegyver vagy Urban Legends csomag és egy ingyenes frissítés, valamint egy fizetős kiegészítő is (először a Dollar Dragon: Gold Cup, aztán 2024 elején a Sheriff Norris: 99 Problems, majd ezt követi a Nasara's Revenge). 

Ti próbáltátok már a Crime Boss-t?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)