Hirdetés

Hamarosan konzolokra is megjelenik a Company of Heroes 3

|

A Relic Entertainment még a nyár előtt elhozza két új platformra a második világháborús stratégiáját.

Hirdetés

Február végén érkezett meg a Company of Heroes 3, amely egy két részre bontott dinamikus kampánnyal (az egyikben Itáliában a Szövetségesek erői felett vehetjük át az uralmat, a másikban Észak-Afrikában a Tengelyhatalmakat kell győzelemre vezetnünk) és egy izgalmas multival igyekezett lekenyerezni az RTS-ek szerelmeseit, újfent a második világháborúba repítve vissza őket. 

Az első két rész után a harmadik is csak PC-re jelent meg, viszont azokkal ellentétben a Company of Heroes 3 nem marad exkluzív, a Relic nemsokára átköltözteti konzolokra is. 

Hirdetés

A fejlesztőcsapat információi szerint a Company of Heroes 3 május 30-án fog megérkezni PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re, a PlayStation 4 és Xbox One viszont kimaradnak a buliból. A konzolosok átalakított felhasználói felületre, teljes kontroller-támogatásra és olyan különleges funkciókra számíthatnak, amelyek lehetővé teszik, hogy a saját tempójukban játszhassanak - például a PC-s verzióból átvett taktikai szünetet, amivel megállíthatjuk bárhol a játékot. A Relic korábban megmutatta egy gameplay videóban, hogy milyen lesz a játékmenet az új változatokban: 

Ti ki fogjátok próbálni konzolon a Company of Heroes 3-at?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)