Hirdetés

Hamarosan leáll a PlayStation Store, hogy megújulhasson

|

A Sony online áruháza felkészül a PlayStation 5 érkezésére.

Hirdetés

A Sony nagyon készül már a PlayStation 5 érkezésére, többek között átalakította a trófearendszert is, valamint át fogja alakítani a PlayStation Store webes és mobilos felületeit is, hogy az új konzolt már egy felfrissített rendszer fogadja. Az már korábban kiderült, hogy a frissítés után nem vásárolhatunk majd PlayStation 3-as, PSP-s és PlayStation Vitára készült játékokat, kiegészítőket, alkalmazásokat, témákat és avatarokat, valamint megszűnik a kívánságlista is. 

Hirdetés

Most a Sony hivatalosan is lekommunikálta egy körlevélben, hogy mire számíthatnak a PlayStation-tulajok a következő hetekben: az online PlayStation Store október 21. és 26. között fog átállni, a mobilos változat pedig október 28-án újul meg. Az email megerősítette a korábbi értesüléseket is, miszerint az új digitális áruház nem fogja listázni a PS3, PS Vita és PSP játékokat, appokat, avatarokat (az ezeket futtató gépekről továbbra is megvásárolhatjátok majd őket és a beszerzett loot sem veszik el), valamint a kívánságlistának hivatalosan is búcsút mondhatunk. Ami az új PlayStation Store-t illeti, természetesen minden PlayStation 4-es tartalom marad. 

A PlayStation Store átszabása tehát október végén megy végbe, a folyamat után pedig igyekszünk majd írni a végeredményről. Ti mit szeretnétek, milyen legyen a Sony megújult boltja?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)