Hirdetés

Hamarosan leáll egy tavaly megjelent, ígéretesnek tűnő játék

|

Egy évvel a megjelenés után meg is érkezett a halálos ítélet, egy újabb ingyenes lövölde került a szeméthalom tetejére.

Hirdetés

Tavaly májusban még Szada szállította nektek a jó hírt arról, hogy a legendás Spec Ops: The Line fejlesztői egy ingyenes lövöldét fognak útjára indítani. Az indulás megtörtént, a fejlesztők három szezonon át pátyolgatták a cuccot, de aztán belátták, hogy egyszerűen nem éri meg fenntartani azt.

A free-to-play játékok piaca kegyetlen, és úgy tűnik, hogy a The Cycle: Frontierben nem volt elég plusz ahhoz, hogy kiemelkedhessen a tömegből.

Hirdetés

A The Cycle: Frontier egy sci-fi extraction shooter volt, amiben négy fős csapatokkal szállhattunk le egy idegen bolygóra. Ott támadókat kellett visszavernünk, fegyvereket és erőforrásokat gyűjtenünk, aztán haza kellett érnünk egy darabban, hogy kiélvezhessük munkánk gyümölcsét. A formula egész izgalmas volt, de a Frontier már indulás után nehézségekkel küzdött.

Az első szezont csalók tömegei mérgezték, ami gyorsan elkaszálta a potenciális játékosok minden fennmaradt érdeklődését. Az azt követő szezonokkal már nem sikerült visszarángatni őket, ami egy lassú, és nem meglepő kivérzéshez vezetett.

A The Cycle: Frontier szerverei szeptember 27-én kapcsolnak le.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)