Hirdetés

Hamarosan már Game Pass előfizetőként sem játszhatod ezeket a játékokat ingyen

|

Megtudtuk, mely játékok kerülnek ki a Game Pass szolgáltatásból október közepén.

Hirdetés

A Game Pass kínálatában ma már több mint 460 játék található (Ultimate szinten ráadásul ott az EA Play is, amiben az EA játékainak teljes változatai mellett az EA Sports FC 24 10 órás próbaverziója is elérhető épp) , és havi szinten érkeznek újak, köztük például a Starfielddel, a Lies of P-vel, és hamarosan a Forza Motorsporttal, de néha ki kell venni ezt-azt a felhozatalból. Kis áldozat ez azért, hogy ne növekedjen az ár az egekbe.

Szerencsére a legjobb Game Pass játékok még jó ideig maradnak, viszont hat játéknak október 16-án búcsút kell intenünk.

Hirdetés

Mint az a PC és Xbox Game Pass felületein is látható, a hónap közepén távozik az alábbi hat cím, amit addig 20%-os kedvezménnyel vehet meg minden aktív előfizető:

  • The Legend of Tianding
  • SHENZEN I/O
  • Overwhelm
  • Eville
  • Turnip Boy Commits Tax Evasion
  • Trek to Yomi

Ezekből talán az utóbbi fog leginkább hiányozni, még ha nem is lett ez egyike a Devolver Digital legkiemelkedőbb játékainak.

Azt, hogy cserébe milyen újdonságok jönnek, hamarosan megtudjuk, de a Gotham Knights, a The Lamplighter's League, a Forza Motorsport, a Warhammer 40,000: Darktide xboxos és a Cities: Skylines II PC-s változata biztosan. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)