Hirdetés

Hamarosan már nem lehet megvenni a Forza Motorsport 7-et

|

Ha még nem zsákoltad be a Forza Motorsport 7-et, és nem akarsz véglegesen lemaradni róla, akkor nem árt sietni.

Hirdetés

Eljutottunk ugyanarra a pontra a Forza Motorsport 7 esetében, ahová a Forza Horizon 3 tavaly ilyenkor érkezett el. A Microsoft ugyanis bejelentette, hogy négy évvel a Forza Motorsport 7 megjelenése után elérkezettnek látja az időt a játék életciklusának lezárásához.

Ez azonban nem egyszerűen azt jelenti, hogy a hetedik számozott Motorsport epizód nem kap több frissítést vagy bővítményt, hanem azt is, hogy egészen egyszerűen nem lehet többé megvásárolni.

A Microsoft saját piacterén egészen pontosan 2021. szeptember 15-ig marad megvásárolható a játék, után kizárólag lemezes formában kutathatjátok fel a Forza Motorsport 7-et, digitálisan nem fogjátok tudni megvenni.

Hirdetés

Természetesen azok, akik eddig megvásárolták a játékot, a jövőben is korlátozások nélkül, bármikor letölthetik, illetve ugyanez vonatkozik az összes olyan DLC-re is, ami a birtokotokban van. A szervereket sem kapcsolják le, tehát a multiplayer és az online szolgáltatások és élni fognak a jövőben.

Értelemszerűen az Xbox Game Pass kínálatából is kikerül a játék, de azok, akik megvették a Forza Motorsport 7 valamelyik DLC-jét, üzenetben kapni fognak egy tokent, amivel letölthetik a játékot. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Magyarul, ha Game Pass-előfizetők vagytok, és a jövőben is azok maradtok, akkor elég egy DLC-t megvásárolni, és a jövőben is játszani tudtok majd a Forza Motorsport 7-tel. A játék egyébként most akciós áron szerezhető be, mindössze 3245 forintot kell érte fizetni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)