Hirdetés

Hamarosan megmutatják a Dying Light 2 előző generációs változatát

|

Nemsokára meglátjuk, mennyi áldozattal jár, ha az előző generáción akarjuk tolni a Dying Light folytatását.

Hirdetés

Hosszú ideje várjuk már, hogy folytatódjon a hatalmas sikereket elért Dying Light, a fejlesztést végző Techland azonban nem akarta elhamarkodni a következő rész piacra dobását, inkább példásan sokáig támogatta az első epizódot, miközben lassan, de biztosan haladt a Dying Light 2 Stay Human munkálataival.

Ahogy közeledünk a megjelenéshez, egyre több anyag érkezik a játékkal kapcsolatban, sőt már a PC-s gépigényt is tudjuk.

Hirdetés

A mostani időszak nagy kérdése, ami teljesen jogosan kerül elő minden új játéknál, hogy miképp sikerült optimalizálni az előző generációs konzolokra, már ha úgy döntenek a fejlesztők, hogy Xbox One-on és PlayStation 4-en is szerencsét próbálnak. A Dying Light 2-ből sem láttunk eddig semmit a korábbi konzolokon, ez azonban a közeljövőben végre megváltozhat.

A Techland közösségi kommunikációért felelős munkatársa a Twitteren erősítette meg, hamarosan megmutatják, hogy miképp fest a Dying Light 2 az előző generáción.

Pontos dátumot nem árultak el, azt azonban leszögezték, hogy még ebben a hónapban számíthatunk előző generációs gameplay videóra. Egyébként sem tudnák sokkal tovább húzni a dolgot, hiszen a Dying Light 2 Stay Human február negyedikén jelenik meg az előző generációs gépek mellett PC-re, Xbox Series gépekre és PlayStation 5-re is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)