Hirdetés

Hamarosan PS3-ra is megérkezik a Section 8

|

A Time Gate továbbra is be szeretné mutatni a Section 8 PS3-as verzióját, bár felmerülhet a kérdés, van-e még értelme.

Hirdetés

A Time Gate multiplayer shootere, a vegyes fogadtatásra talált Section 8 eredetileg multiplatform játéknak indult, de az Xbox 360-as, és a PC-s verzió mellé valami miatt a mai napig nem készült el a PlayStation 3-ra szánt kiadás.

A kiadó egyik illetékese viszont a napokban bejelentette, hogy ami késik, nem múlik, és hamarosan ez utóbbi változat is megérkezik, de hogy pontosan mikor, azt nem árulta el. Felmerül a kérdés, hogy ha már eddig halogatták, miért éri meg PS3-ra is kiadni, hiszen már több hónapja piacon van a játék, de az előzetes várakozásokkal szemben nem volt képes komoly sikereket elérni.

A PS3-as lemezhez valószínűleg hozzácsapják majd a múlt hónapban bemutatott DLC térkép pakkot, és talán (talán!) készítenek hozzá még néhány kiegészítőt is, hogy nagyobb kedvet csináljanak a megvásárlásához.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)