Hirdetés

Hamarosan startol az iRacing 2.0 online autóverseny

|

Valójában nem beszélünk túl nagy újdonságról, de mégis.

Hirdetés

Az iRacing nem mai gyerek, az egykori Papyrus fejéhez, Dave Kaemmerhez fűződik. Aki esetlen nem ismerné a Papyrust, annak annyit elég tudni, hogy otthonosan mozog az autós játékok világában, amit a Grand Prix Legends is bizonyít. Néhány éve lehet már nyomni az iRacinget, talán ezért látták a fejlesztők is elérkezettnek az időt az iRacing 2.0-hoz.

A játékban a versenyzés áll a középpontban (ki hitte volna?), és a szimuláció, éppen ezért felesleges kormány nélkül nekilátni. Főleg azért, mert ez bizony fizetős játék. De a pénzünkért jóféle tartalmakat kapunk, próbára tehetjük magunkat Nascar versenyeken, V8 Supercar volánja mögött, Corvette C6.R-ben, és még egy halom versenyben, melyben lóerők százai száguldoznak a bitumenszagú, szabványnak megfelelő aszfalt kopórétegen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)