Hirdetés

Hamarosan teljesen játszhatatlanná válik a The Crew

|

A Ubisoft lekapcsolja autós játékának szervereit.

Hirdetés

Valamivel több mint tíz évvel ezelőtt döntötte el a Ubisoft, hogy a Driver játékokról ismert Reflections, illetve a Test Drive Unlimited játékokat is készítő Eden Games három egykori fejlesztője által alapított Ivory Tower csapatával egy nyílt világú autós játékot készíttet, amiben a teljes Egyesült Államokat be lehet járni. A 2014 decemberében megjelent The Crew nem volt tökéletes, látszott, hogy nem tapasztalt csapat munkája, de azért így is el lehetett tölteni vele néhány órát.

Folytatása, a The Crew 2 már lényegesen jobb lett, öt éven át pakolták bele az új tartalmakat, mígnem aztán idén szeptemberben megérkezett ennek utódja, a The Crew Motorfest is. Az első rész fölött eljárt az idő, így a Ubisoft úgy döntött, elérhetetlenné teszi.

Hirdetés

Aki most venné meg, hiába keresi akár a Steamen, akár az Xbox vagy a PlayStation áruházaiban, egyedül a Ubisoft+ előfizetők érhetik még el. Aki korábban megvette vagy megkaparintotta valahogyan, 2024. március 31-éig még játszhat, akkor azonban lekapcsolják a szervereket. Mivel állandó online kapcsolatot igényel, ez azt is jelenti, hogy azon a napon játszhatatlanná válik.

A The Crew 2 és a The Crew Motorfest szerencsére még életben marad, aki hasonló élményt keres, ezeket nézze meg.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)