Hirdetés

Hamarosan többet is megtudhatunk a Gears of War folytatásáról

|

Legalábbis nagyon meglepődnénk, ha nem erre utalt volna a csapat egyik fejlesztője.

Hirdetés

Teljes információzár mellett készül az egyelőre Gears 6 néven emlegetett, a The Coalition kezei alatt formálódó folytatás, melynek utolsó része, a Gears 5, immáron több mint 4 éve, hogy napvilágot látott. Oké, volt azóta egy XCOM-szerű mellékszál, a Gears Tactics, de a narratíváját tekintve arra inkább előzményként tekinthetünk.

Noha azért a találgatások időközben már bőven beindultak, és több minden is arra utalt, hogy akár gyökeresen átalakulhat a széria a jövőben, addig kész tényekkel még nem igen szolgálhattunk. Most azonban újabb hírek érkeztek a projekt felől, amik az sejtetik, hogy hamarosan többet is megtudhatunk a folytatásról.

Hirdetés

A minap ugyanis a Gears of War hivatalos Twitter/X oldala sem akart kimaradni a karácsonyi ünneplésből, így egy poszt formájában üzentek is a fejlesztők a rajongóknak, amolyan Gears-esen. A dologban nem is lenne ennél különösebben több, viszont Benjamin Huyghe, a The Coalition egyik fejlesztője egy tömör, lényegre törő üzenettel reagált az eredeti posztra, melyben azt írta:

"Találkozunk 2024-ben!"

Persze könnyen lehet, hogy szimplán csak egy ártatlan megjegyzésről van szó, de azért mi nagyon meglepődnénk, ha valóban csupán ennyi lenne a dolog mögött. A jobbik esetben a fejlesztő szavai arra utalnak, hogy a Gears 6 már a kanyarban van, így talán nem is kell olyan sokat várnunk arra, hogy láthassuk, mit tudott kihozni a látványos grafikára mindig is nagy hangsúlyt fektető csapat az Unreal Engine 5-ből.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)