Hirdetés

Hamarosan új platformra látogat a Forza Horizon 4

|

Nem kell sokáig várnunk arra, hogy Steamen is pörgethessük a Forza Horizon 4-et.

Hirdetés

Forza Horizon 4-et eddig Xbox konzolokon és (a Microsoft Store-on keresztül megvásárolva) Windows 10-es PC-ken, sőt akár az xCloudnak hála mobilokra streamelve is játszhattuk, idén tavasszal viszont egy teljesen új közönséget is megcéloz a Microsoft játéka. 

Egészen pontosan 2021. március 9-től ugyanis a Forza Horizon 4 a Steamen is elérhető lesz. Szépen folyamatosan jönnek majd a Valve saját platformjára a konzolon már korábban megjelent extra tartalmak is, első körben a Hot Wheels Legends car pack érkezésére számíthatunk.

Hirdetés

A Microsoft egyre több saját játékát pakolja fel egyébként a Streamre, ilyen elbánásban részesült már többek között a Sea of Thieves, a Gears 5, és a Halo: The Master Chief Collection is.

Nagyon fontos megjegyezni, hogy a steames verziót a Microsoft teljesen külön kezeli az Xbox ökoszisztémától, magyarul a Streamre külön kell megvásárolni a Forza Horizon 4-et, és ebbe a kiadásba nem lehet átemelni a korábban elért eredményeinket és a mentéseinket. Ugyanakkor a cross-play opció természetesen él, tehát lehet majd együtt száguldozni az xboxos pajtásokkal. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)