Hirdetés

Hamarosan újra életjelet adhat magáról a Splinter Cell Remake

|

Beszédes képre váltott a Ubisoft Toronto csapata a Facebookon.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy egészen pontosan mikorra várható az idei Ubisoft Forward, vagyis a francia kiadó élő eseménye, ahol minden bizonnyal sokkal többet fogunk megtudni például a Codename Red munkacímen készülő Assassin's Creed epizódról, vagy épp a Star Wars Outlawsról.

Ekkor, vagyis 2024. június 7-én pedig a jelek szerint nagy esély van arra is, hogy felbukkanjon a már korábban bejelentett Splinter Cell Remake, amin a Ubisoft Toronto dolgozik.

Hirdetés

Az történt ugyanis, hogy a PC Gamer kiszúrta, a Ubisoft Toronto Facebook-oldalán visszaváltották a borítóképet egy korábbi grafikára, egészen pontosan a Splinter Cell széria főhősének, Sam Fishernek a legendás éjjellátó szemüvegére.

Ezt persze még nehezen lehetne betonszilárdságú bizonyítéknak nevezni, de mivel a remake készülését még 2021 decemberében erősítette meg a Ubisoft, igazából bőven itt lenne már az ideje annak, hogy akár egy komolyabb előzetessel kedveskedjenek a Splinter Cell-rajongóknak - túl hosszú ideje feledkezik meg már róluk a kiadó. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)