Hirdetés

Hamarosan újra ingyen lehet próbálgatni a Final Fantasy XIV-et

|

A Final Fantasy XIV: Endwalker kiegészítő megjelenése után sajnos annyira túlterhelődtek a szerverek, hogy a Square Enixnek be kellett szüntetnie a kipróbálási lehetőséget.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt Naoki Yoshida, a Final Fantasy XIV producere kamerák elé ült, hogy meséljen egy kicsit a játék jövőjéről. Sok mindenről volt szó, mint például a házvásárlási rendszer változásairól, és az érkező grafikai frissítésről, de a beszélgetések során a szervergondok is előkerültek.

Az Endwalker megjelenésének környékén a csapat kénytelen volt elérhetetlenné tenni a Final Fantasy XIV ingyenes kipróbálási lehetőségét, mert a szerverek már az ingyenes fiókok cunamija nélkül is kegyelemért könyörögtek. A helyzet azóta normalizálódott, így trial is visszatérhet.

Hirdetés

A Final Fantasy XIV ingyenes verziója bőségesebb tartalmat kínál, mint sok más MMO demója. Az érdeklődők szabadon kiélvezhetik a Realm Reborn alapjáték és a Heavensward kiegészítő kalandjait, felfejlődhetnek 60-as szintre, és addig játszhatnak, amíg akarnak.

Aki szeretne belekóstolni az MMO-ba, az holnaptól, azaz február 22-től regisztrálhat ingyenes demó fiókot.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Yoshida egyébként a Live Letterben az NFT témát is érintette. Azt tudjuk, hogy a Square Enix szeretne beépíteni NFT-ket a játékaiba, de (egyelőre) úgy néz ki, hogy Eorziát megkímélik.

"Mivel vannak, akik aggódnak emiatt, ezért egyenesen kimondom, hogy egyelőre nem tervezzük az NFT-k beépítését a játékunkba."

A Final Fantasy XIV előtt még egy hosszú jövő áll, ami alatt változhatnak persze a dolgok. Annyi biztosnak tűnik legalább, hogy a következő néhány évben nem kell ettől tartanunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)