Hirdetés

Hamarosan világuralomra törő főgonosz lehetsz, és nem fogsz unatkozni

|

A Rebellion már teljes lendülettel készül a két hét múlva esedékes Evil Genius 2 megjelenésre, és azt is tisztázták, hogy mire számíthatunk azután.

Hirdetés

Az Evil Genius 2 egy nagyon izgalmas stratégiai/taktikai móka lesz, ami mindnyájunkból kihozza majd a megalomán rosszfiút. A játék nagyon izgalmasnak ígérkezik, és ezt erősítette meg a tegnap megjelent trailer is, amely nem csak hangulatcsináló, hanem játékmenetet is villant.

Az egész világot leigázhatjuk majd a bőrhuzatos karosszékünkből, és a videóban láthatjuk az ebben segítő trükköket, megoldásokat, és bajszos segítőket. A Cinematic Trailer egyébként kifejezetten ügyesen lett összeállítva: alig több mint 4 percben összefoglalja, hogy mi is történik az Evil Genius 2-ben, és így azokat is felpörgethet, akiknek eddig fogalmuk sem volt az egészről.

Hirdetés

Íme a kedvcsináló:

A megjelenés után számíthatunk majd fizetős és ingyenes tartalmakra, és abból, hogy a szezonbérlet neve Season Pass One, arra következtethetünk, hogy a Rebellion több évnyi támogatásra készül. Egyelőre annyi már tudható, hogy a következő hónapokban számíthatunk majd új egységekre, csapdákra, szobatípusokra, tárgyakra és legalább 1 új játszható Genius karakterre.

Az Evil Genius megjelenés 2021. március 30-án lesz esedékes PC-n.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)