Hirdetés

Hand of Fate 2 - jön a folytatás

|

A Defiant Development bejelentette, készül gyűjtögetős kártyajáték és action brawler hibridjük második része.

Hirdetés

Igazán remek, friss koncepciójával a mi szívünkbe is gyorsan belopta magát a Hand of Fate. Most kiderült, ütős beszólásai miatt kedvelt játékmeseterünk visszatér egy újabb kalandra.

A Hand of Fate 2 a jelenlegi tervek szerint PC-re, valamint Mac és Linux rendszerekre is megjelenik. A játékban ezúttal egy női hőst alakítunk, akinek története 100 évvel az első rész eseményei után veszi kezdetét, a főgonosz szerepében pedig pont az eredeti játék főszereplőjét fogjuk viszontlátni. Izgalmasnak ígérkező újítás lesz, hogy most már társak is csatlakozhatnak hozzánk kalandjaink során. A győzelem feltételei is komplexebbek lettek. Ezután nem feltétlenül lesz elég ledarálni a játékmester teljes pakliját és felszeletelni az összes ellenfelet. Előfordulhat, hogy időhöz kötött kihívásokat kell túlélni, vagy adott mennyiségű aranyat kell felhalmozni. Felszerelések terén is bővül a kínálat, megjelennek ugyanis a hatalmas, kétkezes halálosztó alkalmatosságokat, valamint egyszerre mindkét kezünkbe is pakolhatunk fegyvert, ha a dual-wielding harcmodor áll hozzánk közelebb.

"Az új játékmechanikáknak köszönhetően, melyeket hozzáadtunk a Hand of Fate 2- höz, még az első rész veteránjai is komoly kihívásokkal találkozhatnak, ha éppen úgy hozza a laphúzás szerencséje." - mondta Morgan Jaffit, a Defiant Development direktora.

Nézzétek meg a bejelentéshez kiadott kedvcsináló videót is.

Az első részt majdnem kétmillióan töltötték le az összes elérhető platformon, valószínűleg a folytatás is kedvező fogadtatásra számíthat. A Hand of Fate 2 várhatóan 2017 elején jelenhet meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)