Hirdetés

Hangoskodjunk Razer módra!

|

Senki sem lepődik meg azon, ha a Razer ismét kreál valamit játékosoknak, de most egy új terepen teszik próbára magukat.

Hirdetés

Audio termékek terén ugyanis eddig csak fejhallgató-mikrofon kombókat láthattunk a cég termékpalettáján. Az új 2.1-es hangrendszer a Mako nevet kapta, aminek bár lehetne, de semmi köze nincs az alföldi városhoz és a híres neves makói hagymához. Így első ilyen jellegű próbálkozásként egyáltalán nem aprózták el a dolgokat. A formaterv szerintem igen jó lett, két kisebb és egy termetes „gombát" kapunk a pénzünkért, valamint egy nagyon megkapó vezetékes távvezérlőt.

A fejlesztést a THX Labs-el közösen végezték a Razer mérnökei, így a minőségbe nem hiszem, hogy bele lehetne kötni. A szatellit sugárzók dupla erősítésű technikával vannak meghajtva és még számos THX licencet megtalálunk a Mako-ban. Ezeket ugyanakkor meg is kell fizetni így az ár elég hajmeresztőre sikerült, de mivel még nem volt alkalmam meghallgatni mit tud, nem jelenthetem ki, hogy megéri-e vagy sem. További információk, specifikáció, és még több kép az eredeti cikkben érhető el!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)