Hirdetés

Hangulatos trailerrel jelent meg PC-re is a Ratchet & Clank: Rift Apart

|

A PlayStation 5 egyik leglátványosabb címe új platformon próbál szerencsét.

Hirdetés

A Ratchet & Clank: Rift Apart nemcsak az egyik első PlayStation 5-exkluzív játék volt, de az Insomniac Games azt is megmutatta vele, hogy milyen elképesztő dolgokra képes az erősebb hardver értő kezek között. Nem véletlen, hogy tesztünkben rányomtuk a Kihagyhatatlan plecsnit

a Sony üzletpolitikájának köszönhetően - miszerint az exkluzív játékait előbb-utóbb PC-re is portolja - újabb platform tulajai tapasztalhatják meg azt, hogy milyen szórakoztató Ratchet és Clank dimenziókon átívelő kalandja, amely a legmagasabb beállításoknál (4K, ray-tracing) azért már megdolgoztathatja az egyes gépeket, de összességében jól optimalizáltnak tűnik. 

Hirdetés

A Ratchet & Clank: Rift Apart végre megérkezett PC-re is (Steamen és Epic Games Store-on egyaránt), az Insomniac Games pedig ennek megünneplésére készült egy látványos launch trailerrel, amely nemcsak bemutatja röviden a sztorit, de felvonultatja a legfontosabb karaktereket is, és természetesen prezentálja, hogy mi minden rejlik a játékmenetben. 

A PC-s verzióért felelős Nixxes Software igyekezett a gamerek kedvében járni, így a részletes testreszabás mellett többek között az ultraszéles monitorokat (a 21:9, a 32:9 és a 48:9 arányú felbontásokat) is támogatja, nem is beszélve olyan látvány- és teljesítményjavító technológiákról, mint az NVIDIA DLSS3, az AMDS FSR 2 és az Intel XeSS, továbbá az NVIDIA Reflex és DLAA.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)