Hirdetés

Hans Zimmer a Modern Warfare 2 zeneszerzője

|

A minap megtudtuk kik kölcsönzik a fontosabb szereplők hangjait, most kiderült ki lesz a felelős a játék zenéjéért.

Hirdetés

Bizony, az Activision mindent megtesz, hogy a PC-sek ne érezzék magukat lehúzva, amikor a boltba battyognak megvenni a felárazott Modern Warfare 2-őt. A profi szinkronszínészek után egy profi zeneszerzőt is alkalmaztak, de még így is piszokság, hogy a drágább PC verzió mellé nem jár az éjjellátó...

A Modern Warfare 2 zenéjét Hans Zimmer úr komponálja majd, és ez igencsak jó hír. Igaz a pörgős akció mellett nem sokszor lesz időnk a zenére figyelni, de azért egy jó soundtrack nagyon oda tud hatni hangulatügyileg. Zimmer eddig nem dolgozott videójátékon, de néhány igen neves mozifilmhez kapcsolható a neve. A The Rock, a The Dark Knight, és a Gladiator azért csak mondanak valamit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)