Hirdetés

Harada a Street Fighter x Tekken DLC botrányról

|

A nagy sikerű Tekken széria szülőatyja nemet mond a DLC-s karakterekre.

Hirdetés

Nagy port kavart, amikor kiderült, hogy a Street Fighter x Tekken példányok (a játékről készült videótesztünk itt) mindegyikén megtalálhatók a későbbre ígért, DLC formájában megvásárolható karakterek. Ezt kihasználva pár játékos már meg is szerezte magának a még hivatalosan nem elérhető 12 karaktert - ejnye-bejnye -, amiknek felfedését a játék PS Vita verziójának megjelenése utánra tervezte a Capcom. Katsuhiro Harada, a Tekken széria megalkotója egy interjúban elmondta, hogy  a Namco gondozásában készülő visszavágó, a Tekken x Street Fighter esetében nem kell hasonlóktól tartanunk.

A Tekken széria egyetlen része sem rendelkezett karakter DLC-kel, így ezt a jó szokást megtartva az új darab sem fog. Harada meglátása szerint a karakterek és mozdulatsoraik nélkülözhetetlen sakkbábuk, így a Namco sosem fogja őket külön értékesíteni. A Capcom egyébként azzal magyarázta lépését, hogy így tárhelyet spórol, illetve gördülékenyebbé teszi a beolvasást a DLC-k megjelenésekor. Ti is egyetértetek Harada meglátásával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)