Hirdetés

Harc a StarForce ellen

|

Utáljátok a StarForceot? Szeretnétek őket perbe fogni? Nos, ezen vádirat egy Christopher Spence nevű úriember által lett összeállítva, mely által egy öt millió dolláros pert akar az Ubisoft nyakába varrni, amiért a StarForce védelmet integrálja játékaiba. Amennyiben nyer, mindenki panasza végre elismert lesz, akinek a számítógépe valami kárt szenvedett. A vádirat leginkább azt emeli ki, hogy a StarForce védelme hatalmas vírusveszélynek teszi ki a gépeket, melyek által a gépek kivülről irányíthatóvá vállnak és saját adataink is veszélybe kerülhetnek. Ezt kívánja alátámasztani azzal, hogy a StarForce védelme eltávolítás után nem távolítja el a korábban telepített a védelemmel aktivált drivereket.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)