Hirdetés

Nem találsz munkát? Darabolj űrhajót!

|

Űrbéli roncsokra vadászhatunk a Homeworld: Deserts of Kharak készítőinek újdonságában.

Hirdetés

Noha a Homeworld: Deserts of Kharakot jegyző Blackbird Interactive jelenleg igencsak elfoglalt a Homeworld 3-mal, ennek ellenére dédelget egy másik projektet is, amely ugyancsak ígéretesnek tűnik. 

Hirdetés

Ez a Hardspace: Shipbreaker névre hallgat és egy űrben játszódó sandbox játéknak szánják, amelyben az lesz a feladatunk, hogy fejlett lézervágónkkal és további eszközeinkkel űrhajókat amortizáljunk le, hasznosítsunk újra, daraboljunk fel - mindezt valósághű fizikával és rombolási effektekkel kiegészülve. Az alábbi videó ízelítőt ad belőle, hogy mi lesz pontosan a feladatunk és a főhősünk megnyerő stílusából is: 

A Hardspace: Shipbreaker valamikor a nyár folyamán kerül fel a Steamre korai hozzáféréssel, a kiadásért pedig a Focus Home Interactive felel majd. Már az Early Access változat is tartalmazni fog két feldolgozható űrhajót, fejleszthető bontási eszközöket, perkeket és a sztorikampány első fejezetét, de a későbbiek során még több fémszörnyetegre, küldetésekre, napi kihívásokra, ranglétrákra és modding-támogatásra is számíthatunk majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)