Hirdetés

Blacklight: Retribution - márciusban leállnak a PC-s szerverek

|

Az évek óta működő ingyenes online sc-fi lövölde PC-n hamarosan bezárja a kapuit, PS4-en sem jön már frissítés.

Hirdetés

Még 2012-ben indult útjára a Zombie Studios cyberpunk lövöldéje, amelyet a kiváló hangulatért és a rendkívül részletes testreszabhatóságáért dicsértek a kritikusok. A játéknak az évek alatt kialakult egy lelkes rajongóbázisa, akik a mai napig kitartottak mellette, viszont most úgy tűnik, hogy véget ér a Blacklight pályafutása.

Hirdetés

A Hardsuit Labs bejelentette, hogy a PC-s szervereket márciusban véglegesen leállítják és befejezik a játék támogatását. A PlayStation 4 verzió továbbra is játszható lesz, mert nem a fejlesztők üzemeltetik hozzá a szervereket, viszont frissítésekre ezen a platformon sem érdemes már számítani.

A stúdió emellett elárulta, hogy a játék azért húzza le ilyen módon a rolót, mert időközben új, izgalmas projektekbe vágtak bele, amelyekhez mindenkire szükség van:

"A helyzet az, hogy egy ideje már dolgozunk pár nagyon érdekes projekten, ami minden figyelmünket igényli. A stúdió kapacitását teljes egészében ezekre a projektekre irányítottuk és ez egy jó ideig még így is fog maradni. Ennélfogva hivatalosan már nem fogjuk sem javítani, sem frissíteni a játékot, valamint terméktámogatást sem tudunk hozzá már nyújtani. Az account migráció a mai nappal lezárul, a support oldallal együtt."

Remélhetőleg ezek az új projektek tényleg vannak annyira érdekesek, hogy kárpótolják majd a Blacklight rajongóit is. Ti játszottatok a játékkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)