Hirdetés

Horrorjátékon dolgoznak a BattleTech fejlesztői

|

Egy új horrorjátékhoz adtak fel álláshirdetéseket a fejlesztők, a rajongók pedig rögtön el is kezdtek találgatni, hogy miről lehet szó.

Hirdetés

A Shadowrun és a BattleTech sorozatok feltámasztásával a Harebrained Schemes már többször is bebizonyította rátermettségét, viszont így, két évvel a legutóbbi játékuk óta már nagyon szívesen látnánk tőlük valami újat. A csapat legújabb álláshirdetési alapján nagyon úgy tűnik, hogy talán nem is kell annyira sokat várnunk.

Hirdetés

A napokban megjelent néhány új álláshirdetés a stúdió hivatalos weboldalán, ahol művészeti rendezőt és játékdizájnert is keresnek egy egyelőre be nem jelentett horror projekthez. A rajongók a közöségi média felületein azonnal arra tippeltek, hogy egy Shadowrun vagy BattleTech spin-offról lehet szó, de a stúdió alapítója, Mitch Gitelman szerint teljesen új játék formálódik.

Persze ettől függetlenül könnyen lehet, hogy a csapat folytatni fogja azt a tradíciót, hogy régi franchise-okat modernizál, szóval még ha nem is a fent említett két brandet dolgozzák fel, előfordulhat, hogy az asztali szerepjátékok és társasok történelmében járatosak meg tudják tippelni, mire készülnek a srácok.

Ti mit gondoltok, mit lenne érdemes elővennie a csapatnak egy horrorjátékhoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)