Hirdetés

Harlem Shake, morcos Ripley és BioShock Infinite - mi történt a héten?

|

Nem unatkoztunk ezen a héten sem, és a világért sem szeretnénk, hogy lemaradjatok bármiről. A GameStar szubjektív heti összefoglalója frissen tálalva.

Hirdetés

Köszöntöm a vasárnapi punnyadásban netező GSO közösséget, újra jelentkezik heti összefoglalónk, amelyet sikerült mára összegereblyéznem nektek. Nem fogtok unatkozni, mi sem tettük ezt.

Először is megjelent a 2013/02-es GameStar, amire nagyon büszkék vagyunk, még úgy is, hogy a két teljes játék (ami áremelés nélkül elég nagy dolog szerintem) lemezét sikerült összecserélni, butuska fejünk ismét szíves elnézéseteket kéri az esetleges kellemetlenségekért.

Az újság egyébként elég erős lett, de ne kezdjük el egymás haját fonni a printes kollégákkal, majd ti eldöntitek, hogy tetszik a februári felhozatal, mindenesetre nagyon örülnék, ha megírnátok a kommentek között véleményeteket, észrevételeiteket. Azt pedig ne felejtse el senki, hogy van nekünk még egyedi akciónk, két GameStar magazin áráért hármat kaptok, mintha még mindig tartana a karácsony.

Nem akarok szerénytelennek tűnni, de ezen a héten olyan anyagot rakott össze a GameStar, ami egyedülálló a világegyetemben (oké, szerénytelen vagyok, mindegy): sikerült az Aliens: Colonial Marines tesztünkhöz (a játék nagy csalódás volt, megy is a hiszti körülötte) egy egyedi előzetest készíteni Ripley régi szinkronhangjával, Menszátor Magdolnával közösen. Nagyon hálásak vagyunk neki a segítségéért.

Erről jut eszembe, hogy van GameStar YouTube csatorna, tessék minket követni, lesz sok tartalom, móka, kacagás, Tibi csoki, autósüldözés. És persze Harlem Shake. Nem tudtuk kihagyni, reméljük, hogy ti is úgy élvezitek a végeredményt, ahogy mi élveztük a forgatást.

A héten újabb lehetséges GameStar Hype lányok is érkeztek, íme Tiny és Enji saját adása, amelyben természetesen aDaM és Daev is feltűnik, hogy megmutassák, hogyan is kell ezt a szakmát csinálni:

És még nincs vége, mivel pénteken Cassidy és Dorina is megérkezett hozzánk, gyorsan lessétek meg őket is.

Csodás lányok ők, nehéz lesz választani, persze a véleményeteket ebben a témában is ezer örömmel várnám a kommentek között. Ha pedig már a szépség fogalmán merengünk (igen, a lányok miatt), akkor azért mutatnék valami egészen más szépet is: Star Wars terepasztal. Konkrétan nem hiszem el, hogy van ilyen zseni, de létezik. 

Szerintem J.J. Abrams neve mostanában kezd aránytalanul erős lenni, bár tisztelem a munkásságát, de a Star Wars, Star Trek után még a játékkészítésbe is belecsapni már túlságosan heroikus mozzanat nekem. Persze nem mindenkinek adatik meg ekkora reflektorfény, az a szegény katona, aki (állítólag) lelőtte Osama Bin Ladent, az EA tanácsadója szeretett volna csak lenni a Medal of Honor készítésekor, de elhajtották. Nem túl vidám sztori.

Kicsit vidámabb történet kellene? Szerintem a hét örömhíre, hogy a PC-sek is megismerhetik Jack Black zseniális játékát, a Brütal Legend ugyanis végre eljön hozzájuk. Szintén a libabőr futott végig rajtam, amikor olvastam, hogy Mass Effect, Skylanders és World of Warcraft táblás játékok jelennek meg hamarosan, és akkor még a Firefly társasjátékról szó sem esett, amire mazur is egy megvilágosodott szerzetes mosolyát megszégyenítő arckifejezéssel csak annyit tudott mondani: "Kell".

 Attól a gondolattól sem sírom el magam, hogy idén még jöhet új Batman játék, és hogy Fallout: New Vegas folytatás is felmerült néhány elvetemült Obsidian jómunkásember fejecskéjében. A Bungie új játékának megszellőztetése szintén felkeltette a figyelmemet, erre még vissza fogunk térni hamarosan. A Last of Us közel hat hetes csúszása már hervasztott kicsit a mosolyomból, és az sem dobott fel túlságosan, hogy az EA szerint a konzolok visszafelé való kompatibilitása nem olyan fontos üzleti szempont, mint ahogy azt mi remélnénk. Majd ezt azért még meglátjuk, a PlayStation 4 kapcsán felmerült ötlet például szerintem egészen életképes megoldásnak tűnik. Ha pedig kicsit sok az infó, és szeretnétek rendet tenni a fejetekben az újgenerációs konzolok kapcsán, akkor érdemes az új Xbox és a PlayStation 4 összehasonlító elemzését elolvasnotok, összeszedtünk mindent, amit jelenleg tudni lehet.

Volt közben egy Valentin-nap is, ami engem egészen furcsa módon ihletett meg, a gyűlölködőknek szedtem össze olyan játékokat, ahol szívek ellen lehet harca indulni. Nincs mentségem, furcsa ötlet. Pont mint ez a zene...

Chavalier pénteken sikeresen eljutott a BioShock Infinite bemutatójára a Cenega szervezésében, így elsők között írhatta le most nektek egy két órás játék élményeit egy dögös kis előzetes formájában. Közben új történelmet boncolgató videó is érkezett, érdemes bepótolni, ha esetleg kimaradt a héten.

Ugyan még elidőzhetnék olyan elképesztően forradalmi újítások felemelő híre mellett, mint a csöcsörészhető Dead or Alive karakterek, vagy éppen a kinectes Gears of War RTS ötlete, de inkább a szolgálati közleményre térnék így a vége felé: március 11-én 20:00-tól a Millenáris Park Fogadójában StarCraft II: Heart of the Swarm nyitó buli lesz a GameStar és a StarCraft2.hu közös szervezésében, ahol szerkesztőségünk is teljes erőbedobással képviselteti magát - minden fontos infót itt megtaláltok erről. Egyébként a GameStar oldalán is előrendelhető a StarCraft II:Heart of the Swarm (ajándék poszter és 2013/01-es GameStar magazin is jár hozzá). Ha akartok találkozni velünk, megnézni a játékot, vicces koktélokat inni, versenyezni, ajándékokat nyerni, akkor ott a helyetek!

Ezen a szombaton volt egy éves a Late Night Live Aréna, ezt ünnepeltük élőben este. Aki velünk volt, tudja, hogy milyen szép is volt a csoportos elmebaj. Köszönjük nektek!

Jövő vasárnap ismét találkozunk itt, addig is írjatok itt bármiről, menjen a csevegés, és persze vegyetek GameStart (ováció, koccintás, ivás)!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)