Hirdetés

Harold - az isteni kéz, amely megmenti a főszereplőt

|

Ismerkedjetek meg Harolddal, egy igen egyéni főhössel - és Gabe kezével, aki rá vigyáz.

Hirdetés

A kis floridai stúdió, amely egykori Electronic Arts és Ignition fejlesztőkből, illetve Studio Ghibli és Dreamworks animátorokból áll bejelentette első játékát, az oldalra scrollozós Haroldot. 

Önmagában ebben még nem lenne szenzáció, azonban a klasszikus animációs filmek technológiájával készülő Haroldban nem a hőst irányítjuk. Mi Gabe vagyunk, az őrangyal, aki kezével védi és irányítja a különböző akadálypályákon versenyző Haroldot. A verseny egyre keményebb és halálosabb, Harold hajlamos ellustulni, így a mi feladatunk minden lesz, csak unalmas nem! Harold nemcsak igen jól néz ki, hanem meglehetősen vicces is, lássuk:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)