Hirdetés

Három érkező Xbox-exkluzív játékról is izgalmas infók szivárogtak

|

Egy forrás már korábban is hiteles információkat szállított, így érdemes most is figyelni arra, amit mond.

Hirdetés

Nemrégiben lepörgött az Xbox Podcast különkiadása, ahol a vezetőség, mondjuk úgy, megpróbált reagálni a pletykákra, és felvázolta a Microsoft játékos divíziójának jövőbeli terveit. Megerősítést nyert például, hogy valóban érkezik majd négy korábbi játékuk más konzolokra is, és míg ezek konkrétan nem kerültek nevesítésre, a rendelkezésre álló információk és értesülések alapján nem nehéz kitalálni, hogy ezek a Pentiment, a Sea of Thieves, a Grounded, illetve a Hi-Fi Rush játékok lehetnek, elvégre a Starfield és az Indiana Jones and the Great Circle PS5-re átültetése Phil Spencer állításai alapján egyelőre nincs tervben.

Mindenesetre az egyértelmű, hogy az Xbox Game Studios folytatja a munkát, most néhány formálódó projektjük kapcsán kaptunk némi információt. A szivárgás a már közösségben jól ismert Nate the Hate (néhol NateDrake) névre keresztelt felhasználótól érkezett, aki most egészen pontosan három exkluzív játékról szólt néhány szót.

Hirdetés

Az első volt ezek közül a már korábban is szóbeszéd tárgyát képező Banjo-Kazooie újragondolás, amiről azt írta, hogy "átdolgozás alatt áll az eredeti elképzeléshez és terjedelemhez képest". A Doom-szériáért felelős id Software is terítékre került, akiknek új játékuk kapcsán azt mondta, "nagyon nagy az esélye" annak, hogy ez még idén bemutatkozzon. Végül, de nem utolsósorban a Fable reboot is előkerült, ennek tervezett megjelenése kapcsán 2025 volt a "legutóbbi megcélzott időpont", amiről ő is hallott.

Ezeken felül még a State of Decay 3-mal kapcsolatban is megpróbálták kifaggatni a szivárogtatót, de továbbra is nagy csend övezi a projektet, Nate the Hate sem tudott róla érdemleges információkkal szolgálni. Mindenesetre a hírek egészen biztatóak, ugyanakkor érdemes őket erős fenntartásokkal kezelni, nehogy aztán csalódás legyen a vége.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)