Hirdetés

Három izgalmas játék csúszott 2021-re

|

Szerencsére egyik sem a Cyberpunk 2077, de ezeket is szívesen pörgettük volna a téli szünetben.

Hirdetés

Alig több mint egy hónap van hátra az évből, új játékok pedig jellemzően december közepéig érkeznek, utána lehet az őszi szezon újdonságait fogyasztani a karácsonyi szünetben. Most már a legtöbb olyan játékot, aminek még nincs megjelenési dátuma, valószínűleg 2021-re fogják halasztani, esetleg pár indie címet tolhatnak még ki sietve, mondjuk a The Game Awards alatt.

Ezért sem meglepő, hogy a mindig csodálatos játékokat szállító Annapurna Interactive egy rövid tweetben közölte, minden olyan játéka, aminél csak a 2020-as évet lőtte be, késni fog. Ez jelen esetben hármat jelent.

Hirdetés

A legfontosabb közülük a Twelve Minutes (korábbi nevén 12 Minutes), melyben James McAvoy, Daisy Ridley és Willem Dafoe hangját hallhatjuk majd. Szintén izgalmas a gyönyörű és egyedi The Artful Escape, valamint a külső nézetes kalandjáték, a Last Stop, ami 2017 óta formálódik. Állítólag mindháromnál már csak a csinosítgatás és hibajavítgatás maradt hátra, úgyhogy számíthatunk arra, hogy 2021 első felében jönnek.

Legalább annak örülhetünk, hogy a Wattam még idén ellátogat Steamre, miután jó ideig az Epic Games Store rabja volt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)