Hirdetés

Három új cím a Wonderbookhoz: Walking With Dinosaurs, Disney és Diggs Nightcrawler

|

A Sony három új játékot is bejelentett gyerekeknek szánt PlayStation 3 kiegészítőjéhez.

Hirdetés

Bár a Wonderbook elsősorban a fiatalabb korosztályt célozza meg, erős családépítő hatása is lesz.

Mint anno a LEGO esetében, úgy most sem kizárt, hogy a gyereknek vett játékkal az apuka vagy az anyuka fog a legjobban szórakozni. A Harry Potter-éra megalkotója, J.K. Rowling által felügyelt Book of Spells után újabb játékokról rántották le a leplet, melyek a különleges perifériát fogják használni. Ezek közül az egyik az egykor a BBC-n nagy sikerrel futó hatrészes minisorozat, a Walking With Dinosaurs játékváltozata, melyben a játékosok csontok kiásásával alkothatják meg és kelthetik életre a dinoszauruszokat, akiket ezután akár meg is etethetnek. Emellett tényeket, érdekességeket is megtudhatnak az egyes fajokról.

Szó esett még a Sony és a Disney együttműködéséről is, amelynek részletei egyelőre nem publikusak, de biztosak lehetünk abban, hogy valamit közösen készítenek a Wonderbookhoz. Van viszont még egy cím, amiről számos dolgot megtudhattunk, ez pedig a Diggs Nightcrawler nevet viseli. A játék főszereplője Diggs, egy többkarú rovar detektív, akinek mesebeli ügyeket kell megoldania a játékosok segítségével. Humorban nem lesz hiány. Az ehhez kapcsolódó videót láthatjátok pár sorral feljebb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)