Hirdetés

Három új játékot fejleszt az Avalanche

|

A svéd származású fejlesztőcsapat az év első felében három, vadonatúj projektet szeretne bejelenteni a nagyérdemű számára.

Hirdetés

A Renegade Ops és a Just Cause fejlesztői nem ülnek a babérjaikon és gőzerővel dolgoznak három, eleddig meg nem nevezett, nagy volumenű projekten, amiket hamarosan nagy csinnadrattával be is jelentenek nekünk.

Az Avalanche Studios napokban történő bejelentése alapján három vadonatúj játékot jelent majd be még ebben a félévben, melyek a terveik szerint 2013 és 2014 között jelenhetnének meg. A találgatások természetesen rögtön megindultak, a legvalószínűbb mégis az, hogy a három projekt közül egy a Just Cause harmadik része, egy pedig a tavaly megnyitott New York-i stúdió első, bemutatkozó fejlesztése. Szerintetek mivel készülnek az Avalanche fiai? Örülnétek egy Just Cause 3-nak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)