Hirdetés

Három új játékot nyúzhatnak a Game Pass-előfizetők, kettő közülük friss megjelenés

|

A Microsoft frissítette a szolgáltatás kínálatát, izgalmas hétvége vár így az előfizetőkre.

Hirdetés

Az Xbox Game Pass továbbra is a legjobb ár-érték arányú ajánlat a játékvilágban. Havi pár ezer forintért egy rakat játékot pörgethetünk végig, bár a bérlésnek megvan a maga árnyoldala is. A kínálat folyamatosan változik és sajnos nem ritka, hogy nagyobb címek tűnnek el a Game Pass felhozatalából.

Szerencsére ezen a héten nem veszítettünk el semmit, sőt kaptunk három kiváló játékot. Az egyike ezeknek a Yakuza széria legújabb része, ami tegnap jelent meg.

Hirdetés

A Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name egy hatalmas, AAA akciójáték Kazuma Kiryu főszereplésével, aki megjátszotta saját halálát, és hátrahagyta nevét, hogy megvédje a családját. Most egy újabb kalandba keveredik egy titokzatos figurával, aki megpróbálja kilökni őt az árnyak közül. A tesztünket itt olvashatjátok el.

A Like a Dragon Gaiden mind az xboxos, mind a PC-s bérleten keresztül elérhető.

A Game Pass felhozatalához még csatlakozik a Wild Hearts és a Dungeons 4, mindkettő egyedi élményeket kínálva. Az előbbi egy Monster Hunter-szerű kooperatív szörnygyilkolós akció-RPG, míg a Dungeons 4-ben kazamatákat kell berendeznünk és megvédenünk azokat. Egyelőre nem tudni, hogy az új hármas meddig marad elérhető (egyik sem Microsoft játéka, így akár már néhány hónap után távozhatnak), de mindegyik megérhet egy próbakört.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)