Hirdetés

Három új Pro Evolution Soccer (PES) 2012 kép

|

A FIFA mellett a PES is egyre többet mutat meg magából, ezúttal állóképeken.

Hirdetés

Nem is olyan rég megtörtént a Pro Evolution Soccer 2012 bejelentése, melynek keretében már videót is láthattunk a játékról.

Ha PES, akkor meg kell említenünk a nagy riválist is, a FIFA sorozatot. Nem csak a májusi GameStar hasábjain olvashattok remek előzetest róla, hanem itt a GSO-n is, erre tessék. A két nagy fociszimulátor között talán sosem fog eldőlni, melyik a jobb, de lehet, hogy ez nem is baj: a lényeg, hogy mindkettővel remekül szórakozhatunk.

Következzen most három új kép a PES 2012-ről:

A FIFA 12 az új becsapódási motorjával igyekszik majd megnyerni a közönséget, míg a PES 2012 az új karaktermozgásaival és animációval igyekszik elnyerni a játékosok tetszését. A Pro Evolution Soccer 2012 még idén érkezik PC-re, PlayStation 3-ra, PlayStation 2-re, Xbox 360-ra, Nintendo Wii-re és PSP-re. A nagymama hajsütővasa egyelőre még kimarad, de talán jövőre! (/humor)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)