Hirdetés

Három youtuber addig öli a Dark Souls 3 bossait, amíg ki nem jön az Elden Ring DLC

|

A FromSoftware késlekedését a főellenfeleken torolják meg, közel 800 alkalomnál tartanak együttesen.

Hirdetés

Annyira népszerű az Elden Ring, hogy nagyon nehéz találni olyasvalamit, amivel ki lehet tűnni a közösségéből, hiszen az elhivatott játékosok szinte már mindent kipróbáltak. Olyan szürreális eszközökkel nyomták végig, mint a szaxofon, egy táncszőnyeg, egy akusztikus gitár vagy éppen gondolatokkal, sőt még egy aranyhalnak is sikerült lenyomnia az egyik bosst

A modderek is mindent megtettek azért, hogy minél változatosabb legyen az élmény (elég csak a PS1-es verzióra vagy a sétaszimulátorra gondolni), viszont egyik sem fogja előrébb hozni az Elden Ring első kiegészítőjének megjelenését, amit idén februárban jelentett be hivatalosan a stúdió. 

Hirdetés

Három youtuber azonban nem vár ölbe tett kézzel a Shadow of the Erdtree érkezésére: bossokat gyűrnek le minden nap, amíg a FromSoftware ki nem adja az új tartalmat. Lellollo a Dark Souls 3: The Ringed City DLC-jének egyik bossát, Gaelt aprítja úgy, hogy szinte semmi sincs rajta, szóval akár egyetlen ütés is végzetes lehet számára. Már a 399. napnál tart: 

A második videós, Kyoufo már keményebb fába vágta a fejszéjét: a háromfázisos Sister Friedét kalapálja el naponta, már a 135. alkalomnál tart. A legtöbb játékosnak egyszer is elég volt végigmennie a Dark Souls 3 egyik legemlékezetesebb bossán, nemhogy ennyiszer. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mindeközben a harmadik, YShOT a Dark Souls 3: Ringed City egy másik bossát, Darkeater Midirt gyepálja, a változatosság kedvéért mindig más builddel. A 262. napon egy Greataxe-ot lóbálva egy perc alatt meglett a bestia, szóval nem mindig olyan nagy kihívás. 

A FromSoftware egyelőre nem jelentette be, hogy mikor jön az Elden Ring: Shadow of the Erdtree, de egy Ziostorm nevű szivárogtató szerint a decemberi The Game Awardson fogják ezt pótolni, és 2024. február 5-én számíthatunk a kiegészítőre. Addig bőven lesz még idő pár tucat bosskörre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)