Hirdetés

Hárommillió Free Realms felhasználó

|

Hárommillió egyedi felhasználóval rendelkezik a tavasszal bemutatkozott, ingyenesen játszható Free Realms.

Hirdetés

Április huszonnyolcadikán debütált a Sony Online Entertainment ingyenes játékmenettel rendelkező masszívan multiplayer online kalandjátéka, a Free Realms jelenleg több mint hárommillió regisztrált felhasználóval büszkélkedhet. Regisztrált felhasználóinak száma a bemutatkozását követő tizennyolcadik napon meghaladta az egymilliós határértéket, teljesítményére játéktörténelmi rekordként hivatkozhatunk.

Emlegetett rekordok: nemrégiben Guinness World Records kitüntetést szerzett a Free Realms, miután virtuális és valós környezetben egyidejűleg tartottak koncertet. A Sony Online Entertainment elnöki tisztségét betöltő John Smedley természetesen önérzetesen nyilatkozott a népszerű MMO produktumról, melyhez hetente átlagosan 500.000 játékos csatlakozik. A legelső hárommillió Free Realms regisztráló számára 3M Pet Party Pack ajándékcsomaggal kedveskednek a SOE illetékesei, melyben különféle kiegészítők találhatóak a virtuális kutyák és macskák legnagyobb megelégedésére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)