Hirdetés

Harry Potter Álmosvölgyben - A fekete ruhás nő kritika

|

A világ egyik leghíresebb karakterének bőréből kilépni tíz év után nem könnyű, de Daniel Radcliffe eddig jó úton halad.

Hirdetés

Egyelőre úgy néz ki, hogy az egykori Harry Potter Sean Connery nyomdokaiba kíván lépni. Annak idején a skót színésznek az ismertséget, Anglia másik nemzeti ereklyéje, James Bond hozta meg, amitől igyekezett minél jobban megszabadulni, és ezért nem riadt vissza a legkülönfélébb szerepek bevállalásától sem (ilyen volt az 1974-es Zardoz című borzadály is).

Mégis sikerült kinőnie a 007-es öltönyét, és igazi, Oscar-díjas filmlegendává válnia. Nehéz lenne megmondani, hogy Daniel Radcliffere is ez a sors vár e, de ha olyan ügyesen próbál távolodni az egykori sebhelyes homlokú varázslótanonctól, mint most A fekete ruhás nő esetében, akkor pár év(tized) és akár Conneryvel egy lapon emlegethetjük.

A megözvegyült, egy gyermekes ügyvéd, Arthur Kipps vidékre utazik, hogy elintézzen egy hagyatéki ügyet. A távoli angol falu lakói közül mindenki próbálja minél előbb finoman elzavarni, de Arthur – a szakmai előre haladás reményében – tovább marad, és nem rest átlépni az ügyben szereplő kúria küszöbét. Azonban rendre felbukkan egy rejtélyes fekete ruhás nő alakja, aki rettegésben tartja a környéket, és szépen lassan, magát a fiatal ügyvédet is.

A kritika folytatását a CineStar honlapján követheted figyelemmel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)