Hirdetés

Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 trailer

|

Ahogyan filmen, úgy játékban is érkezik a legújabb, és egyben befejező Harry Potter rész.

Hirdetés

Életem egyik legrosszabb döntése (pedig akad néhány, a nősülésen kívül is) volt, amikor Mazurtól azt kértem, hogy én tesztelhessem a Harry Potter and the Deathly Hallows játékot, melyet el is olvashattok itt. Nincs mit szépíteni a dolgon, gyötrelmes kínszenvedés volt minden egyes perc, amit az EA játékával töltöttem, és van egy olyan gyanúm, hogy a CIA és az FBI, de talán még az oroszok is vallatásra használják. Ennek tükrében nem tudom, hogy jó-e, de megjelent egy újabb videó a július 15-én érkező Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2-ről, ami ránézésre jobbnak tűnik, legalábbis grafikában. Az továbbra is egyértelmű, hogy az EA komoly Battlefield mérgezésben szenved és az időközben felnőtté érett varázsló kölkök újfent akcióhősökként funkcionálnak, ami alapértelmezésben nem feltétlen rossz, csak könyörgöm, ne legyen olyan, mint az első rész. Mert ahogyan legkedvesebb barátom mondta a főiskolán, mikor már 4 órája metszettük a szőlőt a mínusz 10 fokos hidegben: "ettől még besz*rni is jobb". 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)