Hirdetés

Harry Potter and the Half-Blood Prince trailer

|

A Harry Potter és a Félvér Herceg mozifilm alapján készülő videójáték legújabb trailerét tekinthetitek meg.

Hirdetés

A legújabb Harry Potter epizód az azonos című mozifilm nyomdokain készül az Electronic Arts felügyelete alatt. Várhatóan a két filmben bemutatandó Deathly Hallows játékváltozatai is a világ egykoron vezető kiadójára maradnak, ugyanis a játékiparban immáron aktívan ténykedő Warner médiabirodalom a Gyűrűk Ura filmek licencével ellentétben kedvenc szemüveges varázslótanoncunkat - nem összetévesztendő egy bizonyos Simon nevű kollégával - nem terelgeti haza a jelenleg is érvényben lévő szerződéseknek megfelelően, legalábbis egyelőre.

harry-potter-gstv.jpg


A Harry Potter and the Half-Blood Prince címre keresztelt folytatásban az Unreal harmadik generációs grafikus motorja segítségével kel életre, hogy minél többet megtudjon halálos ellenfeléről, felkészüljön a végső összecsapásra, ráadásul szabadidejében még szerelembe is esik. A puding próbájára pedig június 29-től keríthetünk sort, még ebben az évezredben, ebben az évszázadban, ebben az évtizedben, sőt ebben az évben. Örülünk?
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)