Hirdetés

Harry Potter és a Félvér Herceg trailer

|

Lassan, de tényleg nagyon lassan megérkezik a filmszínházakba a Harry Potter and the Half-blood Prince mozifilm.

Hirdetés

Az eredetileg tavalyi premieridőponttal rendelkező hatodik Harry Potter mozifilm során szemtanúi lehetünk annak, amint Dubledore professzor felkészíti Harryt a végső összecsapásra. Harry rábukkan a rejtélyes Félvér Herceg könyvére, aminek köszönhetően varázsital készítés terén komoly előrelépést tesz, ám az új italok és bűvigék között számos veszélyes is akad.
Humornak ezúttal sem leszünk híján, amiről szokás szerint Ron Weasley gondoskodik, aki hirtelenjében Lavender Brown és Hermione között találja magát egy szerelmi háromszög résztvevőjeként. Persze Harryt is eltalálja Ámor nyila, aki Ron húga, Ginny iránt kezd érzelmeket táplálni.
Voldemort és szövetségesei pedig továbbra is keverik azt a végterméket, amit itt és most nem illik nevén neveznem.

potter-gstv.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)