Hirdetés

Harry Potter rajongó vagy? Akkor ne hagyd ki a hétvégi Budapest Comic Cont!

|

Nemcsak a filmek egyik sztárjával találkozhatsz, hanem az első hivatalos mágia kézikönyvbe is exkluzív betekintést nyerheszt!

Hirdetés

Most hétvégén, vagyus június 10-11-én kerül megrendezésre a második Budapest Comic Con, ahová idén is több ezer rajongót várnak a szervezők. A BOK Csarnokban rengeteg izgalmas program és sztárvendég várja a látogatókat, legyen szó a legismertebb cosplayerekről, vagy olyan filmek és sorozatok szereplőiről, mint a Stranger Things, a Trónok Harca, a The Walking Dead, vagy épp a Harry Potter.

A varázsvilág rajongóinak igazi csemege lesz a rendezvény szombati napja, hiszen nemcsak egy Harry Potter kvízen csillogtathatják meg tudásukat és zsákolhatnak be értékes ajándékokat, hanem meghallgathatnak egy beszélgetést, sőt, kérdezhetnek is Natalia Tenától, aki mielőtt a John Wick 4-ben vagy  Trónok Harcában felbukkant volna, Nymphadora Tonksként 4 Harry Potter filmben is elvarázsolta a nézőket. A panelbeszélgetés után egy közös fotót vagy egy autogrammot is bezsákolhattok.

Hirdetés

Ez azonban közel sem minden, közvetlen utána érkezik ugyanis a 9 és 3/4 Podcast csapata Urbán Anikó és Bátorfi Botond, akikhez csatlakozik tőlünk HP, valamint Marosi László az Animus Kiadó képviseletében, hogy beszélgessenek egy kicsit a varázsvilág aktualitásairól és jövőjéről, elemezzék, mire számíthatunk akár könyvek, videojátékok vagy filmek és sorozatok frontján.

Ráadásul az Animus Kiadó gondozásában hamarosan megjelenő Harry Potter Varázsalmanachot is górcső alá veszik, az ősszel érkező több mint 200 oldalas könyvből 6 exkluzív, magyarul korábban sosem látott oldalt is megmutatnak a Comic Con közönségének.

Még nincs jegyed a hétvégi Budapest Comic Conra? Akkor irány a weboldal, ahol nemcsak a normál és VIP jegyeket, hanem kedvezményes családi jegyeket is találsz! A Comic Conon a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki megtalálja a neki tetsző programot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)