Hirdetés

Használd ki a korai Black Friday ajánlatokat!

|

Szerezz akciósan Windows 10-et, Office-t és más programokat!

Hirdetés

Lassan beindul a Black Friday-szezon - az Egyesült Államokban az ünnep egy napig tart, csak a hálaadást követő pénteken tombol a vásárlási láz, de vannak, akik máskor tartják. A Godeal24 már a héten is vár titeket ajánlatokkal, alább megtalálhatjátok a legjobb Black Friday leárazásokat.

Hirdetés

Csábító leárazások, kuponkód nélkül is!

50% kedvezmény Windows operációs rendszerre: EGD50

A Windows 11 a Microsoft rendszerének legfrissebb változata, ami segít, hogy még produktívabb légy.

62% kedvezmény a Windows és Office csomagokra: EGD62

Nagyobb kedvezményhez juthatsz, ha Windowst és Office-t együtt vásárolsz. 

62% kedvezmény más Microsoft termékekre: EGD62

Továbbá a GoDeal24-en számos egyéb Microsoft terméket is találhatsz, köztük az Office, a Project és egyéb programok kiadásaival. Mindegyikre 62% kedvezmény vonatkozik.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Godeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címet érdemes felkeresni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)